Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » La Rive Elixir - Eau de Parfum for Women 100 ml

Brands

La Rive Elixir  - Eau de Parfum for Women 100 ml
NewSpecialsWe recommend

La Rive Elixir - Eau de Parfum for Women 100 ml

La Rive

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 55 pcs.

Similar: Thierry Mugler Alien

Price: 6.90 €

RRP: 7.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

La Rive Elixir yra įkvėptas drąsos ir pasitikėjimo. Šis unikalus aromatas, kurį sudaro gėlių, medienos ir gintaro natos, suteikia neprilygstamą pojūtį, kuris privers Jus išsiskirti iš minios. Kiekvienas purkštukas atskleidžia sudėtingą ir turtingą kompoziciją, kurioje susilieja dvi stiprios natos - kašmyras ir gintaras, kuriančios gilią ir ilgai išliekančią aurą.

Gėlių kvapų gaivumas suteikia švelnumo ir elegancijos, tuo tarpu medienos natos įneša šilumos ir stabilumo. Gintaro perteklius pridės paslaptingumo ir gundymo, užtikrindamas, kad kiekvienas žingsnis paliks neišdildomą įspūdį.

La Rive Elixir yra idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia išskirtinumo ir individualumo. Įsigykite šį 100 ml buteliuką mūsų internetinėje parduotuvėje ir patirkite prabangą kiekvieną dieną. Mūsų klientų aptarnavimo komanda pasiruošusi atsakyti į visus Jūsų klausimus ir užtikrinti greitą bei patogų prekių pristatymą tiesiai į Jūsų namus.

Nepraleiskite progos atnaujinti savo kvapų kolekciją su La Rive Elixir ir pajuskite, kaip šis aromatas paverčia kiekvieną dieną ypatinga. Apsilankykite 1parfumerija.lt ir pasinerkite į nepakartojamų kvapų pasaulį, kuriame kiekvienas aromatas yra sukurtas tam, kad pabrėžtų Jūsų unikalumą ir stilių.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers