Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » Dorall Terrestrial - Eau de Toilette for Women 100 ml

Brands

Dorall Terrestrial - Eau de Toilette for Women 100 ml
New

Dorall Terrestrial - Eau de Toilette for Women 100 ml

Dorall

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 10 pcs.

Similar: Karl Lagerfeld Sun Moon Stars

Price: 4.99 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Dorall Terrestrial tualetinis vanduo yra rytietiškų gėlių kvepalai moterims, kurie ne tik sužavės savo unikaliu aromatu, bet ir paliks ilgalaikį įspūdį. Šie kvepalai puikiai dera tiek ypatingoms progoms, tiek kasdieniam naudojimui, todėl taps nepakeičiamu jūsų kasdienio grožio ritualo akcentu.

Viršutinės natos sukuria pirmąjį įspūdį - bergamotės gaivumas, apelsinų žiedų švelnumas, ananasų saldumas ir frezijos lengvumas suteikia kvepalams energijos ir gyvybingumo. Tai puikus įžanginis akordas, kuris iškart pritraukia dėmesį.

Kai pirmasis aromato sluoksnis išnyksta, atsiskleidžia širdies natos - rožė, pakalnutė, gvazdikas ir heliotropas. Šie kvapai suteikia kvepalams gilumo ir subtilumo, atspindėdami moteriškumą ir eleganciją. Širdies natos sukuria harmoniją, kuri ramina ir džiugina tuo pačiu metu.

Galiausiai, pagrindinės natos - kedras, sandalmedis, vanilė ir muskusas - suteikia kvepalams ilgalaikį ir išliekantį aromatą. Šios natos sukuria gilų ir šiltą kvapą, kuris išlieka ant odos ir primena apie jūsų išskirtinumą.

Dorall Terrestrial tualetinis vanduo yra tikras atradimas kiekvienai moteriai, ieškančiai kažko ypatingo. Tai kvepalai, kurie ne tik papildo jūsų stilių, bet ir pabrėžia jūsų asmenybę. Pasinerkite į rytietiškų gėlių aromato pasaulį ir leiskite sau spindėti su Dorall Terrestrial. Įsigykite šiuos išskirtinius kvepalus mūsų internetinėje parduotuvėje ir mėgaukitės nemokamu pristatymu bei ypatingomis akcijomis!

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers